top of page

Filterpatron af typen Bestmax Premium S (Small) til udskiftning på et BWT filtersystem til filtrering og afkalkning af vand for kaffe- og espressomaskiner, vendingmaskiner, samt vandkølere, hvor der samtidig tilføjes magnesium til vandet. Mineralet magnesium fremhæver smagen i kaffe, espresso, te og kakao. Dette filter afbalancerer mineralerne i vandet og giver en lækker crema på espressokaffen.

Dette vand- og kalkfilter er velegnet til installation på mindre Caféer, restauranter og storkøkkener, samt til hjemmebrug.

Hvis man har en kaffemakine med vandtank, kan man installere et BWT Bestmax afkalknings- og filteranlæg, og bruge flushventilen til aftaptning - i dette tilfælde skal flushventilen påmoteres en 3/8" slutmuffe på udgangen, i stedet for en slange til kaffemaskinen. 
Kapacitet målt i Kh (karbonathårdhed)

  • 10 Kh - 750 L
  • 15 Kh - 450 L
  • 20 Kh - 305 L

Du kan teste hårdheden af dit vand med BWT testsættet, som du finder listet herunder.

Husk at skifte patron en gang om året, også selvom filterkapaciteten ikke er opbrugt. Bemærk at denne vare kun indeholder selve filterpatronen - for en ny installation skal der minimum installeres filterhoved, waterblock, flushventil og slanger, hvilket du alt sammen finder her på webshoppen.

Se venligst vedhæftede pdf brochure fra BWT, som fortæller mere om installation og filterstørrelser.

BWT BESTMAX PREMIUM S FILTERPATRON - 750L@10KH (GUL)

kr 787,00Pris
Moms Inkluderet
    Pagina prodotto: Stores_Product_Widget
    bottom of page