top of page

Optimer dit postevand med vores BWT Penguin filterkande. Med et BWT filter i kanden, kan du tilpasse dit postevand til din hverdag. Der medfølger et magnesium filter, der fremhæver aroma og smag i f.eks. kaffe og the. Displayet i låget fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte dit filter.

 

Filterkanden indeholder et udskifteligt filter, som fjerner kalk samt stoffer som bly, klor og kobber, samtidig med at den tilfører mineralet magnesium til vandet. Kanden rummer 2,7 liter vand og dobbeltfiltret kan rense op til 120 liter vand før udskiftning (100 opfyldninger). Vi anbefaler dog, at det skiftes efter 4 uger, selvom kapaciteten ikke er opbrugt. I låget findes der en åbning til påfyldning samt et digitalt display, der viser antal påfyldninger. Displayet kan nulstilles efter et filterskift.  

Slip for kalk i kaffemaskine og elkedel
Køb filtre til filterkanden som beskytter mod kalk og forlæng levetiden på apparaterne, samt eliminerer behovet for miljøskadende afkalkningsmidler. Det filtrerede vand er optimalt at anvende til både elkedler, kaffemaskiner samt andre husholdningsapparater. Filterkanden med magnesium-mineralisering er det smarte alternativ til flaskevand. Vand på flaske hører nu fortiden til – det samme gælder det slæberi og den plads til opbevaring, der er forbundet med dem.

Med BWT Penguin filterkande, kan du selv forvandle dit postevand til mineralvand og derved reducere unødvendige transportruter. Dette hjælper både på CO2-emissioner og i kampen mod klimaændringer. Med en filterkande fra BWT, er du med til at reducere forbruget af engangsflasker, der som plastaffald forårsager store miljøproblemer, især i verdenshavene.

Dine fordele

 • Tilpas dit vand til din hverdag
 • Digitalt display i låget
 • Passer i de fleste køleskabsdøre
 •  

 • Filterkapacitet: 120 liter (100 påfyldninger)
  Udskiftningsinterval: Minimum hver 4. uge 
  Volumen: 2,7 l
  Mål (hxbxd): 28 x 25 x 11 cm

  Vedligeholdelse: Filterkanden tåler maskinopvask, låget med display skal vaskes i hånden

  Pakken indeholder: BWT Penguin filterkande og et Magnesium Mineralized Water filter. Filtret fjerner kalk samt stoffer som bly, klor og kobber samt tilfører mineralet magnesium til vandet.

BWT Penguin filterkande (inkl. 1 magnesium filter)

kr 245,00Pris
Moms Inkluderet
  Pagina prodotto: Stores_Product_Widget
  bottom of page